Qui som? – Mindfulnessaccion

Qui som?

Aleix de Gispert i Núñez

Enginyer Químic per la Universitat de Barcelona.

 

Practicant de mindfulness, meditació i ioga desde fa més d’una dècada.

 

Certificat per a la docència de mindfulness a través de les prestigioses associasions de Respiravida i Breathworks desde l’any 2.014, sota la “Red Española de Programas Estanadrizados de Mindfulness y Compasión

 

Instructor desde fa deu anys del Programa de mindfulness i compassió per a l’estrés i del Programa de mindfulness per a la Salut  (Programes MBPM).

 

Desde l’any 2.017 impartint el programa de mindfulness basat en la Regulació de les Adiccions (MBAR). Enamorat de la docència i de la pràctica de l’atenció conscient y també de poder ajudar a les persones a sanar i a millorar la qualitat de les seves vides.

 

Instructor de retirs de mindfulness, meditació i ioga.

 

He treballat como a instructor de mindfulness en el Centre d’ Adiccions Eines a Sant Cugat, en la Fundació Cecas  (marc d’ajuda i reinserció de persones drogodepenents) i com a instructor regular de mindfulness per els treballadors de la central de Mango en Palau de Plegamans.

Joan Carles Espejo jiménez

Professor de Mindfulness i Compassió a través de RespiravidaBreathworks, on també participo com a mentor acreditat de professors i docent. Titulat Superior en Teràpies Naturals en l’especialitat de Naturopatia pel Real Centro Universitario Escorial M.ª Cristina ( adscrit a la universitat Complutense), he treballat com a professional i divulgador de la salut des de fa mes de vint anys. Professor durant diversos anys de Ioga i Taichi-Chi kung. He realitzat també programes com Mindfulness per regular les emocions “Programa d’Intel·ligència Emocional Plena” (PINEP), per la Universitat de Màlaga.

Sóc un gran amant de la naturalesa i he treballat com a guia de muntanya. També  sóc marit i pare.

El meu primer contacte amb la meditació comença a Còrdova, quan era un nen de 13 anys on m’apropo a la pràctica del ioga i les arts marcials. He practicat meditació Vedanta Advaita, Vipassana, Zen i meditació Taoísta.

Fa anys, després de diagnosticar-me una malaltia genètica minoritària que entre altres problemes associats provoca dolor crònic, caic en una profunda crisi personal que suposa l’abandó de  gran part de la meva activitat física i la practica meditativa.

Mes tard decideixo apropar-me a la meditació des d’una perspectiva científica i secular com a via per comprendre el sofriment dels altres i el meu propi, i és quan començo a interessar-me per Mindfulness i el treball de Jon kabat Zinn.

Després de prendre contacte amb l’obra de Vidyamala Burch, decideixo reprendre la practica de l’atenció plena de manera compromesa i formal i conviure amb el dolor físic i el sofriment emocional d’una forma creativa amb la intenció també, d’ajudar a altres persones a portar una vida mes plena i saludable.

Amelia Melo (col.laboradora)

És llicenciada en dret, màster en màrqueting i s’ha format en hatha, yin ioga, Mindful-eating, MBTC -teràpia cognitiva basada en mindfulness. És màster en relaxació, meditació, i mindfulness (remind) a la Universitat de Barcelona i creadora d’un programa de meditació per cultivar la consciència de la bellesa en museus a través de l’art anomenat “MYSTERIA, el meditar de la Bellesa“, que es va posar en pràctiques al Museu Can Framis de Barcelona (Fundació Vila Casas) i va donar origen a una tesi de fi de màster i article científic.

 

 

És meditadora, practicant de ioga, eterna estudiant i amant de la Bellesa de la vida. Compta amb experiència professional de 16 anys en el departament de màrqueting d’una companyia multinacional. Va ser cofundadora d’una escola de dansa i posteriorment creadora de Kannongyo (2007), un centre de ioga i meditació Zen a Barcelona, ​​que albergava una galeria d’art Wa Gallery, especialitzada en la cultura japonesa. Actualment fa classes de meditació i s’especialitza en introduir MYSTERIA, un programa de Mindfulness específicament creat per a museus, que està dirigit a conrear la consciència de la Bellesa a través d’l’art.

SOM PROFESSORS TITULATS EN RESPIRAVIDA BREATHWORKS

Els professors certificats en Respiravida Breathworks han d’impartir mindfulness segons uns estàndards de qualitat definits per la Xarxa de Formadors de Mindfulness en el Regne Unit (UK Network for mindfulness). Aquests estàndards han estat redactats i duts a la pràctica per reconegudes i prestigioses universitats, associacions i centres de mindfulness en el Regne Unit. Entre ells es troba Breathworks (Respiravida a Espanya) com a únic fundador de la línia de Mindfulness Based in Pain Managment (MBPM: Mindfulness per al maneig del Dolor).

Altres associacions importants dins de la UKNetwork for mindfulness són: la universidad de Bangor, el Oxford mindfulness center o universidad de Aberdeen.